I drvo je bilo sretno

Pučko otvoreno učilište Vodice, povodom NOĆI KAZALIŠTA 2023, djecu Vodica časti nagrađivanom predstavom Teatra Exit: I DRVO JE BILO SRETNO, u Kulturnom centru Vodice, u subotu, 25. studenoga u 10:30 sati.

o predstavi

Kakvo je to drvo, pitate se? Nije ono ni po čemu neobično, ne razlikuje se od svoje drvovske braće i sestara. I ono pupa, njiše granama, sagiba se pred vjetrom i kišom, govori, pjeva, svira, a ponekad od veselja zatreperi rubovima listova ili mu se kora namreška pod teretom zabrinutih misli. Jer Drvo voli voljeti. Ukratko, želi baš sve kao i ostalo drveće. Pa tako i da bude voljeno. A kakav je taj dječak? O njemu ne znamo mnogo. Kažu da je i malen i velik… Željeli biste znati više? Onda je vrijeme da se krene na rub parka, s ovim brzojavom u ruci. Treba samo puhnuti prašinu i lišće s panja što tamo stoji. I čeka.

Nagrade

Nagrada stručnog ocjenjivačkog suda 19. SLUK-a: Krešimiru Seletkoviću za najbolju glazbu Goranu Jurkoviću, Ivanu Kovačiću, Ivanu Paviću i Damiru Horvatu za animaciju i glumačku kreaciju.
Naj, naj, naj festival Gradskog kazališta Žar ptica: Nagradu za najbolji autorski koncept dobio je Rene Medvešek Nagradu za najbolju glazbu dobio je Krešimir Seletković.

ULAZ SLOBODAN!

Izvedba

Datum i vrijeme: 25. studenog 2023. u 10:30 h
Mjesto: Kulturni centar Vodice
Autorski tim

Režija: Rene Medvešek
Izvođači – glazbenici/glumci : Davorka Horvat, Goran Jurković, Ivan Kovačić, Ivan Pavić, Damir Horvat
Glazba: Krešimir Seletković

Kakvo je to drvo, pitate se? Nije ono ni po čemu neobično, ne razlikuje se od svoje drvovske braće i sestara. I ono pupa, njiše granama, sagiba se pred vjetrom i kišom, govori, pjeva, svira, a ponekad od veselja zatreperi rubovima listova ili mu se kora namreška pod teretom zabrinutih misli. Jer Drvo voli voljeti. Ukratko, želi baš sve kao i ostalo drveće. Pa tako i da bude voljeno.