Fešta

Pučko otvoreno učilište Vodice ugošćuje Teatar EXIT s predstavom FEŠTA, autorski projekt Josipe Anković i Josipa Ledine koji su autori teksta, igraju i potpisuju režiju predstave.

O PREDSTAVI

Josipu i Josipa poznajete. Upravo ste vi sretnici koji pripadaju njihovoj užoj i široj obitelji, možda ste im prijatelji, kumovi ili tek poslovni partneri. O njima čitate u novinama, njih gledate u rubrikama slavnih, a zovete ih ako vam treba neka veza ili novac. Oni svoju bračnu obljetnicu žele podijeliti s vama i pritom vam ispričati sve svoje tajne. Oni znaju sve o vama, a na njihovoj fešti saznat ćete stvari koje niste znali o sebi. Fešta je komedija koja progovara o neuralgijama našeg društva. Ona se na duhovit i satiričan način poigrava s neuralgičnim točkama naših ljubavnih, bračnih i rodnih odnosa, kritički propitujući identitete novije hrvatske stvarnosti zatvorene u vrtloge korupcije i nepotizma, pritom preispitujući stereotipe u koje vjerujemo. Ona je također priča o neizvjesnostima naših brakova, ali i mjesto na kojem publika nije samo nijemi promatrač, već direktan sudionik i svjedok vremena u kojem ne djeluje dovoljno.

Broj posjetitelja: 100
Cijena ulaznice: 40 kn; za studente i umirovljenike 20 kn
Za podizanje besplatene ulaznice vrijedi iskaznica Prijatelj kazališta 2020.
Radno vrijeme blagajne: od ponedjeljka, 7. lipnja do petka, 11. lipnja, od 11 do 13 sati i na dan predstave od 19 sati

 
Izvedba

Datum i vrijeme: 11. lipnja 2021. u 20:00 h
Mjesto: Kulturni centar Vodice
Autorski tim

Tekst, režija i igraju: Josipa Anković i Josip Ledina

Pučko otvoreno učilište Vodice ugošćuje Teatar EXIT s predstavom FEŠTA, autorski projekt Josipe Anković i Josipa Ledine koji su autori teksta, igraju i potpisuju režiju predstave.

Josipu i Josipa poznajete. Upravo ste vi sretnici koji pripadaju njihovoj užoj i široj obitelji, možda ste im prijatelji, kumovi ili tek poslovni partneri. O njima čitate u novinama, njih gledate u rubrikama slavnih, a zovete ih ako vam treba neka veza ili novac. Oni svoju bračnu obljetnicu žele podijeliti s vama i pritom vam ispričati sve svoje tajne.