U zajedničkom stanu

 

o predstavi

Romantična komedija u kojoj susrećemo dva, karakterno potpuno različita brata, Marvina i Lea te dvije prijateljice, Jennie i Fanny. Leo je kazališni menadžer, oženjen je, ali mu je brak na klimavim nogama. Pokušava ga na neki način spasiti, ali se zapravo ne trudi previše. Prijatelj je s Fanny, glumicom s kojom je u mladosti bio u vezi, pa sada pokušavaju osvježiti mlade dane. I, baš kada sve krene kako treba i kad bi se trebalo nešto dogoditi, iskrsne neki problem i ne dogodi se ništa.

Njegov brat Marvin je pisac kojem je umrla žena i teško se snalazi u ulozi samca. Stoga mu Leo i Fanny nastoje namjestiti Jennie, rastavljenu glumicu..

U nizu komičnih obrata i brzih izmjena ljubavnih zapleta, gledatelji prepoznaju svakodnevnicu i bliske situacije koje im donosi sjajna glumačka ekipa.

 

Cijena ulaznice: 40 kn; za studente i umirovljenike 20 kn; za preuzimanje besplatne ulaznice vrijedi iskaznica Prijatelj kazališta 2022. Radno vrijeme blagajne: od ponedjeljka, 4. do petka, 8. travnja od 11 do 13 sati i na dan predstave, 8. travnja i od 19 sati. .

Izvedba

Datum i vrijeme: 08. travnja 2022. 20:00 h
Mjesto: Kulturni centar Vodice
Autorski tim

Režija: Zoran Mužić
Autor teksta: Neil Simon
Glume: Ksenija Paić, Matija Prskalo, Zijad Gračić i Mladen Čutura
Produkcija: Glumačka družina Histrion

U romantičnoj komediji sjete i ljubavi U ZAJEDNIČKOM STANU, nastaloj prema tekstu Neila Simona, a u režiji Zorana Mužića, u nizu komičnih obrata i brzih izmjena ljubavnih zapleta, gledatelji prepoznaju svakodnevnicu i bliske situacije koje im donosi sjajna glumačka ekipa.