Domaćinova priča koja teče

Što povezuje arheološke artefakte s Velike Mrdakovice, Fausta Vrančića, Domaćinovu bunju i tajanstveni izbor pripovjedačkih predmeta za putovanje Arhipelagom Snova?
Što je to Domaćinova priča koja teče?
Zašto ovog proljeća u Vodicama, baš pod ovim nazivom zakazujemo susret u Kulturnom centru Vodice?

Odgovore na ova pitanja otkrivaju pripovjedači: Toni Brajković, Zlatka Rodin i Sanja Mrša Vukman, u četvrtak, 25. travnja u 19 sati u Kulturnom centru Vodice.
Autorski koncept i izvedbu potpisuje interpretatorica baštine i pripovjedačica Sanja Mrša Vukman. Uz nju, kao dva gosta pripovjedača publici će priče o najmarkantnijim povijesnim "domaćinima" teritorija progovoriti viši kustos arheološke zbirke Muzeja grada Šibenika, Toni Brajković i turistička vodičica interpretatorica baštine i stručna suradnica za interpretaciju i promociju Memorijalnog centra Faust Vrančić, Zlatka Rodin.

Organizacija: Inicijativa Flora Dalmatica, Pučko otvoreno učilište Vodice i Turistička zajednica grada Vodica

Info

Datum i vrijeme: 25. travnja 2024. u 19:00 h
Mjesto: Kulturni centar Vodice

Što povezuje arheološke artefakte s Velike Mrdakovice, Fausta Vrančića, Domaćinovu bunju i tajanstveni izbor pripovjedačkih predmeta za putovanje Arhipelagom Snova? Što je to Domaćinova priča koja teče? Zašto ovog proljeća u Vodicama, baš pod ovim nazivom zakazujemo susret u Kulturnom centru Vodice?